RECENT NIEUWS

VERGUNNING VOOR LINDEHAGEN IS VERLEEND!

.

Over Lindehagen

Wonen in een groene
en gezonde omgeving

Lindehagen wordt een bijzonder groene woonwijk aan de dorpsrand van Urmond. Hier woont jong tot oud heerlijk in een groene setting met prachtig uitzicht over het buitengebied. In de hele wijk is het landelijk karakter voelbaar. Eigentijdse architectuur, Limburgse hagen, lokale bomen en bloemrijke bermen kenmerken de wijk. Het landelijke karakter creëert een rustgevende setting waar je heerlijk kunt wonen, ontspannen en genieten.

Midden in de wijk komt een fraai park dat uitnodigt om naar buiten te gaan, lekker te gaan wandelen, spelen of rustig te genieten van de avondzon. Het park heeft daarnaast een belangrijke rol in de opvang van regenwater, het voorkomen van wateroverlast en het bieden van verkoeling in de zomer. Daarmee ontstaat een duurzame wijk met een prachtig landelijk karakter.

In deze groene setting aan de rand van het dorp Urmond en tegen het prachtige buitengebied is ruimte voor vrijwel iedere woonwens. Hier komen starterswoningen, ruime twee-onder-een-kapwoningen, moderne vrijstaande woningen en unieke schuurwoningen.

Bekijk beschikbare woningen

Beste van twee werelden

In Lindehagen geniet je van het beste van twee werelden. Je woont heerlijk rustig in een groene en gezonde omgeving aan de dorpsrand, terwijl je alle praktische gemakken en voorzieningen bij de hand hebt.

Mede dankzij de stijl van de duurzame, energiezuinige en toekomstbestendige woningen is het landelijk karakter overal voelbaar. De eigentijdse architectuur, geïnspireerd op haar boerenverleden en de natuurlijke materialen geven met een modern tintje een knipoog naar haar verleden.

Historisch én natuurrijk

Als inwoner van Lindehagen woon je aan de rand van de dorpskern van Urmond met veel monumentale gebouwen, zoals de oude Terpkerk. In Urmond vind je bovendien alle dagelijkse voorzieningen, zoals een supermarkt, versboerderij, basisscholen, huisartsenpraktijk en meerdere sportverenigingen.

Historische dorpskern
Aan de overzijde van het Julianakanaal ligt de oude kern van Urmond, een middeleeuws stadje, dat omstreeks 1300 stadsrechten verkreeg. De historie van Oud-Urmond is nog sterk voel- en zichtbaar in de kern, die een beschermd dorpsgezicht heeft.

Rivierpark Maasvallei
Rivierpark Maasvallei heeft elke bezoeker, van jong tot oud, veel te bieden. Het heeft een gevarieerd landschap met oude rivierarmen, oeverwallen, stroomgeulen, grindbanken en monumentale historische plaatsen, zoals het nabij gelegen Oud-Urmond en Oud-Elsloo. Een heerlijke locatie om te wandelen of te fietsen, te picknicken of voor één van de vele activiteiten het hele jaar door.

Nationaal park Hoge Kempen in België
Wil je je laten verwonderen door de prachtige vergezichten die de natuur te bieden heeft? Op slechts 10 kilometer fietsafstand van Lindehagen sta je aan de poort van Nationaal Park Hoge Kempen met haar donkergroene bossen, weidse heide, spiegelende vennen en grote landduinen. Hier beleef en bewonder je de natuur in volle glorie en kom je heerlijk tot ontspanning.

Ligging

Uniek in Zuid-Limburg

Lindehagen ligt in het prachtige Zuid-Limburg, aan de dorpsrand van Urmond. De entree van Lindehagen ligt aan de Molenweg Zuid, waar een vijftal moderne vrijstaande woningen uitkijken op het Julianakanaal.

In de directe omgeving zijn verschillende voorzieningen beschikbaar, zoals een supermarkt, vers-boerderij, basisscholen, huisartsenpraktijk en meerdere sportverenigingen. Wil je graag een dagje gaan winkelen, culinair gaan uiteten of met vrienden en familie op het terras ontspannen? Via de snelwegen A2, A76 en A73 ben je binnen no-time in de winkelstraten van Maastricht én Eindhoven!

Wil je jezelf liever laten verwonderen door de prachtige vergezichten die de natuur te bieden heeft? Met Nationaal Park Hoge Kempen en Rivierpark Maasvallei om de hoek kun je ook de wonderen van de natuur beleven en even lekker ontspannen. In Lindehagen woon je in een prachtige omgeving met de voordelen van zowel stad als natuur binnen handbereik!

Benieuwd naar welk woningtype bij jou past?