Over Lindehagen

Wonen in een groene en gezonde omgeving

Lindehagen wordt een bijzonder groene woonwijk aan de dorpsrand van Urmond. Hier kun je heerlijk wonen in een groene setting met prachtig uitzicht over het buitengebied. In de hele wijk is het landelijk karakter voelbaar. Eigentijdse architectuur, Limburgse hagen, lokale bomen en bloemrijke bermen kenmerken de wijk. Het landelijke karakter creëert een rustgevende setting waar je heerlijk kunt wonen, ontspannen en genieten.

Midden in de wijk komt een fraai park dat uitnodigt om naar buiten te gaan, lekker te gaan spelen en ontdekken of rustig te genieten van de nazomerzon. Het park heeft daarnaast een belangrijke rol in de opvang van regenwater, het voorkomen van wateroverlast en het bieden van verkoeling in de zomer. Daarmee ontstaat een duurzame wijk met een prachtig landelijk karakter.

In deze groene setting is ruimte voor 15 starterswoningen, 8 ruime twee-onder-één-kapwoningen, 11 moderne vrijstaande woningen en 16 unieke schuurwoningen.

In Lindehagen woon je heerlijk aan de dorpsrand van Urmond!

Benieuwd? Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!

Woningtypes

Starterswoningen

Direct aan het park worden 15 rijwoningen gerealiseerd, bestaande uit 6 hoekwoningen en 9 tussenwoningen. De woningen zijn gesitueerd op ruime percelen vanaf ca. 135 m². Hier kun je heerlijk wonen met uitzicht over het groene park. Het park biedt naast een mooie groene omgeving ook ruimte voor speelvoorzieningen, waterberging en biodiversiteit.

- 6 hoekwoningen en 9 tussenwoningen
- vanaf 110 m² woonoppervlakte
- woonkamer met open keuken
- 3 slaapkamers en badkamer op de verdieping
- ruime zolder met vaste trap
- beschikbaar voor starters
- prachtig uitzicht over het parkje

Ruime twee-onder-een-kapwoningen

Aan de andere zijde van het park worden 8 ruime twee-onder-één-kapwoningen gerealiseerd. Met ca. 150 m² woonoppervlakte bieden deze woningen volop ruimte voor starters en gezinnen. Met een diepe tuin op het zuiden kun je hier altijd genieten van de zon.

- 8 ruime twee-onder-één-kapwoningen
- circa 150 m² woonoppervlakte
- ruime woonkamer met leefkeuken
- 3 slaapkamers en badkamer op de verdieping
- mogelijkheid voor extra kamers op de zolder
- ruime tuin met oriëntatie op het zuiden

Moderne, vrijstaande woningen

Aan de Molenweg Zuid vormen 5 moderne vrijstaande woningen de entree van Lindehagen. Deze woning hebben uitzicht over het Julianakanaal. Aan de rand van Lindehagen worden nog eens 6 moderne vrijstaande woningen gerealiseerd in een parkachtige setting met uitzicht over het groen. Deze vrijstaande woningen op ruime percelen bieden volop mogelijkheden om jouw woondroom waar te maken.

- 11 moderne vrijstaande woningen
- circa 150 m² woonoppervlakte
- percelen vanaf circa 500 m²
- ruime woonkamer met leefkeuken
- 3 slaapkamers en badkamer op de verdieping
- mogelijkheid voor extra kamers op de zolder

Unieke schuurwoningen

Drie alzijdig ontworpen clusters van schuurwoningen kijken uit over  het groen en het agrarische buitengebied van Urmond. Een perfecte combinatie van je eigen ingerichte plek en het vergezicht over het landelijke landschap van de dorpsrand! Uniek door zijn alzijdige oriëntatie en riante woonoppervlakte van maar liefst  170 m². Een thuis waar je genoeg ruimte hebt om het naar jouw wensen in te richten, met een uniek uitzicht dat je niet vaak tegen komt!

- 16 unieke schuurwoningen
- ruime begane grond met mogelijkheid om levensloopbestendig in te delen.
- 3 slaapkamers en badkamer op de verdieping
- kavelgroottes tot maar liefst circa 700 m2!
- een uniek landelijk uitzicht over hét landschap van Lindehagen!
- levensloopbestendige inrichting met het oog op de toekomst? Ook dat kan!

Ligging

Uniek in Zuid-Limburg

In het prachtige Zuid-Limburg, aan de dorpsrand van Urmond, ligt de nieuwe woonwijk Lindehagen. De entree van de woonwijk ligt aan de Molenweg Zuid, waar de vrijstaande woningen uitkijken op het Julianakanaal.

In de directe omgeving zijn verschillende voorzieningen beschikbaar, zoals een supermarkt, vers-boerderij, basisscholen, huisartsenpraktijk en meerdere sportverenigingen. Wil je graag een dagje gaan winkelen, culinair gaan uiteten of met vrienden en familie op het terras ontspannen? Via de snelwegen A2, A76 en A73 ben je binnen no-time in de beste winkelstraten en de mooiste terrasjes van Limburg.

Wil je je laten verwonderen door de prachtige vergezichten die de natuur te bieden heeft? Met Nationaal Park Hoge Kempen en Rivierpark Maasvallei om de hoek kun je de wonderen van de natuur beleven en even lekker ontspannen. In Lindehagen woon je niet alleen prachtig, maar ook de omgeving heeft jou veel te bieden!

Nieuws

Recent nieuws over Lindehagen

#6 - Update beroepsprocedure Lindehagen
04-04-2023
#5 - Update start verkoop Lindehagen
04-10-2022
#4 - Wonen in een nieuw, heerlijk (t)huis
19-08-2022

Contact

Betrokken partijen

Een ontwikkeling van:

JPO

Verkoop en informatie:

Damen Makelaardij

Mede initiatief van:

Gemeente Stein