Rabobank, Damen Makelaardij & Hypotheken en Tijs & Cyril

helpen je met jouw financiering

De financiering is een belangrijk onderdeel bij de aankoop van een nieuwe woning. Heb je interesse in één of meerdere woningen in Lindehagen te Urmond? De adviseurs van Rabobank en Damen Makelaardij & Hypotheken kijken tijdens een gratis oriëntatiegesprek samen met jou naar je financiële mogelijkheden. Zo weet je snel waar je aan toe bent.

Jouw droomwoning in Urmond financieren
Zie jij jezelf al wonen op deze unieke plek in Urmond? Dan is het handig te weten wat belangrijk is bij de aankoop van een nieuwbouwhuis, welke kosten ermee gemoeid zijn en wat er financieel mogelijk is. Is het mogelijk die droom waar te maken? De adviseurs van Rabobank en Damen Hypotheken kijken tijdens een gratis oriëntatiegesprek samen met jou naar je financiële mogelijkheden. Zo weet je snel waar je aan toe bent. Tevens zijn zij nauw betrokken bij het project Lindehagen. Ze gaan graag met jou in gesprek over jouw woonwensen en plannen voor de aankoop van een nieuwe woning in Urmond. Met hun kennis en betrokkenheid bij het project bespreken zij met jou de financiële mogelijkheden, zodat jij weloverwogen een keuze kunt maken. Alle informatie over de hypotheken van Rabobank vind je op Rabobank Hypotheken en over nieuwbouw op Rabobank Nieuwbouw.

Energiezuinig en duurzaam wonen

Rabobank stimuleert energiezuinig en duurzaam wonen. Koop je een milieuvriendelijke en duurzame woning in project Lindehagen? Dan krijg jij een extra duurzaamheidskorting. Bekijk meer informatie op rabobank.nl/duurzaamheidskorting om de voorwaarden te bekijken.

Financiële check: Dé start voor jouw nieuwe droomwoning in Urmond
Ben je nieuwsgierig geworden? En wil je weten wat jouw financiële mogelijkheden zijn? Maak dan snel een afspraak voor een gratis financiële check. Een eerste gesprek is kosteloos en vrijblijvend en geeft je snel inzicht in wat er financieel mogelijk is.

Financiële check

Gratis financiële check inplannen?

Rabobank | Meike Kerkers

Rabobank | Dennis Schrooten

Damen Makelaardij & Hypotheken