Bramert Noord wordt Lindehagen

30-06-2022

Overige berichten

De nieuwbouwwijk Bramert Noord krijgt een nieuwe naam:
Lindehagen! Met een naam die zijn oorsprong vindt in de landschappelijke
kenmerken van de wijk, wordt een stap gezet richting de realisatie van een
bijzonder groen woonomgeving.


Heerlijk wonen aan de dorpsrand van Urmond. Dat is Lindehagen! De wijk is ontworpen met veel ruimte voor groen. Lokale boomsoorten waaronder Lindebomen zorgen voor een sfeervolle groene uitstraling en bieden verkoeling in de zomer. Limburgse hagen rondom de woonerven zorgen niet alleen voor een eenduidige uitstraling en privacy, maar bieden ook onderdak aan vogels, vlinders, insecten en andere dieren. Deze combinatie van wonen en groen creëert een prachtige wijk met een naam die recht doet aan haar karakter.


In Lindehagen ontwikkelt JPO 50 woningen, bestaande uit een mix van 15 starterswoningen, 8 ruime twee-onder-één-kapwoningen, 11 moderne vrijstaande woningen en 16 unieke schuurwoningen. Interesse? Zorg dat je ingeschreven bent voor de nieuwsbrief, zodat je niks mist van de ontwikkelingen!


Ga naar inschrijven!


Verwachte verkoop in najaar 2022

Op 23 juni 2022 is het bestemmingsplan ‘Bramert-Noord Fase 1’ vastgesteld door de gemeenteraad van gemeente Stein. Dit betekent dat de ruimtelijke procedure grotendeels is afgerond en de voorbereidingen voor Lindehagen in gang gezet worden. Momenteel werkt JPO samen met de architect CB5 aan de ontwerpen van  de woningen. Naar verwachting kunnen we in het najaar van 2022 starten met de verkoop.


Damen Makelaardij is de makelaar die ons begeleidt tijdens de verkoop. Mocht u alvast uw interesses kenbaar willen maken? Maak dan een account aan op www.lindehagen.nl door u in te schrijven voor de nieuwsbrief en vul de vragenlijst ‘Leer mij kennen’ in. Op deze manier kunnen wij jou zo goed mogelijk helpen in de voorbereiding bij de aankoop van een woning in Lindehagen!


Log in met je Lindehagen account!