START BOUW NAJAAR 2024!

Bekijk nieuwsbericht Account aanmaken

Landelijk, vrijstaand en alzijdig georiënteerd!

Schuurwoningen

De vrijstaande schuurwoningen in Lindehagen hebben een unieke alzijdige oriëntatie en vormen een prachtige eenheid met het natuurlijke landschap. De architectuur en kavels zijn gebaseerd op haar boerenverleden, met een modern tintje. De riante woningen, met maar liefst 169 m2 woonoppervlakte zijn standaard voorzien van een luxe keuken en sanitair, bieden veel indelingsmogelijkheden en zijn voorzien van grote raampartijen. Haar uniek uitzicht over de dorpsrand en het agrarisch landschap, de boomgaarden en bloemrijke zones maakt deze woning uniek in zijn soort!

Er zijn twee varianten van de schuurwoning: een variant met de voordeur aan de straatzijde (type D1) en een met de voordeur aan de zijkant van de woning (type D2).

Inclusief luxe keuken van Goergen!


  • Inclusief luxe sanitair én keuken van SieMatic met Bora en Siemens apparatuur!

  • Veel daglicht door grote raampartijen

  • Ruime opstelplaats voor eigen auto's met optie voor een garage!

  • Levensloopbestendige optie wordt aangeboden

  • Rustgevende woonomgeving met prachtige landelijke ligging

MEER INFORMATIE OVER DE SCHUURWONING

Energielasten

Ben je benieuwd hoe energiezuinig deze schuurwoningen zijn en hoeveel jij kunt besparen op jouw energielasten met een nieuwbouwwoning in Lindehagen?

Neem een kijkje op onze pagina over energielasten. Met de handige energietool bereken je in slechts een paar stappen jouw verwachte energiebesparing. Zo bespaar jij maandelijks op jouw energierekening!

Meer over energielasten